- Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědi. Do diskuze (9 diskutující) se naposledy zapojil uživatel ja a poslední změna proběhla před 5 roky.
-
AutorPříspěvky
-
-
NávštěvníkČlen
Zdravim, tento oznam sa tyka hlavne Slovenskych zaujemcov. Mala by som moznost ziskat kupou 10ha pozemok na strednom Slovensku, ale nechcem do toho ist sama. Tak hladam 9 statocnych, ale vaznych zaujemcov o vybudovanie naozajstneho rodoveho statku a neskor spolocnej osady, ktori by do toho isli so mnou a rovnako by sme sa o naklady na kupu tych 10 ha podelili. Cena este nebola stanovena, ale moze sa pohybovat okolo 100.000 Euro za celych 10 ha; tak by to v idealnom pripade vyslo na +- 10.000 Euro za 1 ha.
Napiste mi na mail [email protected], ale LEN SERIOZNI ZAUJEMCOVIA PROSIM -
NávštěvníkČlen
Ahojte, tak uz to neplati, niekto bol rychlejsi a podu kupil. Kazdopadne by bolo vhodne aspon sa dat dohromady, aby o sebe vedeli zaujemci o zalozenie rodoveho statku na Slovensku, aby sme v buducnosti mohli konat spolocne. T.j. kto najde vhodny priestor, da o nom vediet ostatnym. Mozete mi napisat ti co mate rovnaky ciel ako ja, a ked nas bude viac, snad sa veci pohnu rychlejsie dopredu. nahlasujte sa mi na mail [email protected], aby sme aspon boli v kontakte.
-
nassvetČlen
tak pod byvat ku nam,tu je vela zeme a aj uz postavenych domkov za par grosov, len ich treba opratvit. mozme byt prikladom ze sa to uz deje
-
Anonymní uživatelNeaktivní
Zdravim vsetkych (dvoch?), hlasim sa ku statocnym, zalozenie osady je skvela myslienka za ktoru sa oplati minat energiu, a kedze z vlastnej skusenosti viem ze pozemok a peniaze nie su to najdolezitejsie, tak sa tesim na dalsi vyvoj tejto iniciativy..
-
Anonymní uživatelNeaktivní
@nassvet wrote:
tak pod byvat ku nam.. ..mozme byt prikladom ze sa to uz deje
Ahojte, ano, uz sa to deje na mnohych miestach, aj ked neviem o ziadnej celistvej trvalo udrzatelnej “osade” kde by viacero “rodin” tahalo za jeden “koniec” (“zaciatok”), tak sa chcem opytat, kde to je “ku vam”? dakujem za odpoved
-
rastioČlen
@pustovnik wrote:
@nassvet wrote:
tak pod byvat ku nam.. ..mozme byt prikladom ze sa to uz deje
Ahojte, ano, uz sa to deje na mnohych miestach, aj ked neviem o ziadnej celistvej trvalo udrzatelnej “osade” kde by viacero “rodin” tahalo za jeden “koniec” (“zaciatok”), tak sa chcem opytat, kde to je “ku vam”? dakujem za odpoved
Aj ja by som chcel vedieť, kde to je? Ďakujem
-
Maksim VoroncovÚčastník
aj ja bych chcel vedet kde je u vas 🙂
-
NávštěvníkČlen
Ahoj všetci. Vladimir Megre bude koncom augusta 2015 vo Fínsku!! 29.8.2015. Jedinečná možnosť stretnúť sa s ním naživo a popýtať sa osobne. Nájde sa aj u nás pár ľudí, ktorí majú záujem ísť? Spoločne to bude zábavnejšie ako každý sám, a Fínsko je aj pekná krajina, tak sa dá spojiť Megreho konferencia s poznávacím pobytom, má niekto záujem? Môžeme sa zorganizovať spolu.
Megre-Helsinki_ENG
Reader’s Conference with Vladimir Megre, known for his Anastasia – books, at the Helsinki Hall of Culture 29.8.2015.Vladimir Megre, the Gusi Peace Prize Laureate 2011, will be the main speaker at the LONG LIVE CREATIVITY-event. His Anastasia book series have touched millions of people around the world and awakened many to discover their possibilities to create a more purposeful and balanced life.
Buy tickets at the Ticketmaster® Finland
The books of Vladimir Megre have been translated to over 20 languages and an astonishing amount of over 12 million books are sold. His production has become one of the phenomenons of our time, speaking to nations over all borders.
The dream of Megre: ”Let goodness win on earth” becomes a truth for each individual reader’s personal awakening and life choices.
The visit of Megre is long-awaited and this opportunity might be a one of a kind experience. Megre travels widely meeting his readers in various conferences all around the world, and the guest list is very long.
In the LONG LIVE CREATIVITY-event in autumn Megre speaks about his encounters with the mystical Anastasia, who represents a thousands of years old ancient culture. These ancient wisdoms, though very applicable to the world of today, have effected the lives of millions of people around the world.
Megre is a brave soul, who has dared to question the rationality and meaningfulness of the prevalent belief systems and life styles. He now wishes to share the vision of Anastasia with the world: the vision of mans capability to create with the power thought energy and to be released from old belief systems which have kept mankind asleep for a long time.
LONG LIVE CREATIVITY-event also has other speakers and doers, who all inspire and motivate the audience with their own presentations. This event is a real Light Event, as well as an experience that touches all friends of culture, truth and peace.
The event will have a Finnish interpretation.
-
Zaneta22Člen
Buďte zdraví 🙂 myslím si, že aj na Slovensku sa nájdu záujemcovia o rodový statok len je treba sa spojiť a vytvoriť si plán… Ak jesto viacej aktívnych ľudí rada by som sa s nimi porozprávala a našla vhodné miesto na vytvorenie rodovej osady 🙂 tak ak ste tu a čítate to určite mi napíšte už vopred sa na vás teším 😉
-
MarcelaÚčastník
Ahoj Zaneta,
my pod Tatrami už máme miesto a začali sme tvoriť osadu Krásne sady. Je tu priestor pre cca 50 rodín. Už sme na jeseň začali sadiť prvé stromy. Obsadených je už asi 3/4 pozemkov. Zatiaľ prebieha proces čiastkovej zmeny územného plánu. V osade bude aj Škola Šťastie, ktorej prvý ročník otvoríme v septembri. Medzi Popradom a Kežmarkom sa pripravuje ďalší projekt rodovej osady, to je ale otázka 2 – 3 rokov.Ak by si chcela viac informácií, ozvi sa mi na [email protected].
Macela -
NávštěvníkČlen
Prestante si tu robit promo s tymi krasnymi sadmi. Viete, ze klamete ludi a nehanbite sa?? U vas je to CISTO KOMERCNY PROJEKT bez pochopenia podstaty!!! Len chcete z naivnych ludi tahat peniaze. O tom Anastasia nehovorila ani slovo. Naopak, prave pred takymi praktikami varovala. Je mi luto tych, co sa uz dali vami nalakat. Pre ostatnych toto varovanie. Nedajte sa popliest! Komercny projekt vyssie uvedeny nema s Anastasiou vobec nic spolocne!!! Len hladaju odbyt !!!
-
Rado TuÚčastník
<p>Zdravím nechcem brať ilúzie ľuďom, ktorí “naleteli” na projekt Krásne sady,aby tí čo nad podobnými projektami uvažujú svoje kroky dôkladne zvážili…. Ja si osobne myslím, že je to len veľké ťahanie peňazí od ľudí. Za cca. 1 Ha chcú 60 000 Eur. Menšie filozofovanie, mám 55 Hektárov ornej pôdy za cenu 0,50 Eur za meter štvorcoví, pôda ma stála 275 000 Eur. Pôdu 1 hektár za cenu 5000 Eur + náklady na projekt, úplatky, zavedenie elektriky, prieskumné vrty na zistenie podzemnej vody + ďalších 5000 Eur, Náklady na jeden hektár mám 10 000 Eur. 50 ľudí mi zaplatí 60 000 * 50 = 3 000 000 Eur. čistý zisk 2 475000Ale ja ešte zainvestujem. Vymyslel so projekt za cca. 2 000 000 eur, lesná pedagogika, 45% investujem 55% mi dajú z europských fondov.ľudia sa mi poskladali na tých 45 %, nemám problém preukázať, že mám tých 950 000 eur, poskladali sa mi na to ľudia, musí začať realizovať projekt, koľko investujem 100 000- 200 000 Eur, musí do toho zaangažovať j ostatných sú to moji spoluinvestori…., super prišlo mi na účet 1 000 000 Eur. Mám 2 300 000 + 1000 000 Eur = 3 300 000 Eur. Z eurofondov príde za niekoľko rokov vrátiť 1000000 Eur, lebo sa nesplnili náležitosti projektu, kto ich vráti no predsa moji spoluinvestori. Náklady na 1 hektár 60000 eur+ 20000 Eur = 80 000 Eur. na pozemku si dám navŕtať studňu za 3000 eur z ktorej mi pôjde závadná voda nevhodná na pitie. Všetko sa dá časom zlepšiť, zničená pôda, podzemná voda, sebestačnosť, ale trvá to 5 až 10 rokov.Ľudia ak máte zbytočných 80 000 eur my sa tak radi podelíme o vaše starosti, veľmi Vám ďakujeme za tých paru miliónov, aký je život krásný……..,to je energia peňazí, nie energia lásky o ktorej hovorí Anastásia…. Pekný deň</p>
-
jaHost
Rado TU: Aj my sme sa boli informovať na pozemky v Krásnych Sadoch, cestovali sme kvôli tomu cez polovicu republiky, pretože mailom vám cenu neprezradia, len osobne. Bolo nám povedané, že hektár stojí od 88 000 do 100 000 eur! To je projekt pre zbohatlíkov, nie pre normálnych ľudí.
-
-
AutorPříspěvky