Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #4417 Odpovědět
      namu
      Člen

      Ahojte přátelé,
      chtěla bych se Vámi podělit o nové poznatky.

      Jedna má kamarádka se zmínila o tom, že když jíme jinak, než rodina, ze které pocházíme, zbavujeme se tím starých energetických propojení (rodiny a společnosti) a tím i spousty problémů.
      Já jsem si v tu chvíli uvědomila, jak jsem se asi před dvěma lety rozhodla, jíst s rodinou při příležitosti společných asi třech dní. Zdá se být faktem, že mi to normálně relativně rychle myslí – a normálně jím taky poměrně jednoduše a vegetariánsky (s mnohými výhonky a lístečky v létě). Po těch třech dnech s normální českou stravou jsem se úplně ulekla, jak se cítím tupě. Moje myšlenky jako by mi byly nedostupné.

      No a tady je úryvek z dnešního mailu od jiné kamarádky:

      “Kdykoli jsem v přírodě, přiživuju se nejrůznějšími semínky, výhonky, na jaře se nejvíc těším na mladé bukové listí, které doporučovala už Hildegarda z Bingenu. Roy svými slovy o krvi, která propojuje srdce a mozek, o skutečném vaření jako nejvyšší alchymii, mi skvěle doplnil filozofii pana Fukuoky, propagátora bezorebního systému a filosofie farmaření “bez práce”, pramenící z taoismu, Srdcové sútry, autora knihy “Revolúcia jednej slamky”.
      Nechci dávat šanci těm, co ovládají potraviny, aby ovládali i mou krev a tím mé uvědomění. Podle Roye jsme ztratili kontrolu nad naší krví, již 4 až 7 generací jíme neplnohodnotnou stravu, jídlo bez původní paměti.”

      Tak ta slova O PŮVODNÍ PAMĚTI stravy mne nějak silně oslovila.

      Tady je odkaz na rozhovor s oním ROYem, stařešinou kmene Hopiů, který v těchto dnech navštívil ČR. Sama jsem ten rozhovor neviděla ještě celý, ale předpokládám, že by to mohlo být zajímavé
      https://www.cestyksobe.cz/novinky/nejnovejsi-a-nejzajimavejsi-porady/404.html?quality=low

      zdárek, Namu

    • #6259 Odpovědět
      namu
      Člen

      No, a další poznatek ohledně výživy pro vědomí.

      V létě jsem byla na venkově a jedla hodně ovoce přímo ze stromů. A jinak hlavně zeleninu. Bylo to fajn.

      Před šesti týdny jsem se musela vrátit do města a cítila se fakt divně. Všechny vibrace z okolí – jak technického rázu tak i psychického rázu od lidí v mém okolí – jsem pocitovala, jako by byly ve mně, byly já, a mé tělo i duše byly tím pádem jaksi vyšinuté. Došlo mi, že se ve městě nemůžu stravovat jako v přírodě. Ve městě potřebuji něco, co mi dopomůže k bytí ve vlastním centru. Nesmím být taková citlivá vůči všemu. Ve městě je třeba být pevný.

      Jelikož jsem si zrovna koupila ruční mlýnek na obilí, řekla jsem si, že obilí by mohlo být to správné – žádná lehce ovlivnitelná voda jako v ovoci a zelenině, zrno jako jádro, semínko s velkým potenciálem bio-energie.
      Nikdo u nás nechce péct, takže jsem začla kašemi. Čerstvě umletá mouka z bio-obilí, voda, sůl. Kaši jím za tepla nebo i za studena, s marmeládou, medem nebo ořechy. Jednou- dvakrát denně malou misku.

      A musím říct, že je to znát, vrátil se mi pocit mého vlastního středu a už se mnou ty vibrace z okolí tak nemávají. I zdravotně se cítím lépe.

      Třeba máte podobné zkušenosti, nebo Vám ty moje pomůžou, najít vlastní správnou stravu – správnou z hlediska Vašich chutí, Vašeho stavu i okolního prostředí.

      Hezký den, Namu

    • #6260 Odpovědět
      sedlakzika
      Člen

      V tomto čase malé zamyšlení – “Zdobíme své domovy krásnými obrázky MATKY PŘÍRODY ,ale přesto ji znečišťujeme.Potřebujeme zkrášlit mysla aby to bylo možné,musíme vyhlásit válku negativitě,válku bez jediné kapky krve.”- KRÁSNÉ VÁNOCE A VÍCE SVĚTLA V ROCE 2011

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
Odpověď na: Strava pro vědomí
Osobní informace:




3 + 5 =

Zvonící cedry Ruska | © 2020 Anastasia.cz - Všechna práva vyhrazena. | Ekoobchudek.cz

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account