- Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky.
Produkty z cedru k dispozici
Československý klub přátel díla Vladimíra Megre
Obchůdek
-
Kompletní série knih Anastasia + dárek
2.300 Kč2.185 Kč
Kalendář
Aktivity čtenářů [RSS]
-
Libor Bábuněk a Kristyna Kovandova jsou nyní přátelé před 7 měsíce, 2 týdny
-
Uživatel Kristyna Kovandova odpověděl na téma nájdeš ma ? ve fóru Seznamka – Spolupráce před 7 měsíce, 2 týdny
Milý Tome, Jsi stále hledající nebo už sis našel svou Spřízněnou Dušičku? Pokud ne, pošleš mi prosím svou fotku? Děkuji a…
-
Uživatel Kristyna Kovandova odpověděl na téma Hledám bohyni ve fóru Seznamka – Spolupráce před 7 měsíce, 2 týdny
Milý J.K., Jsi stále hledající nebo už sis našel svou Spřízněnou Dušičku? Pokud ne, pošleš mi prosím svou fotku? Děkuji a…
-
Uživatel Kristyna Kovandova odpověděl na téma Najdeme se? ve fóru Seznamka – Spolupráce před 7 měsíce, 2 týdny
Milí Marku, přečetla jsem si tvůj inzerát na Anastasia.cz a rezonuje se mnou úplně vše. Jsi stále hledající nebo už…
-
Uživatel Filip odpověděl na téma Hledám ženu pro život – chytrou, sympatickou a na cestě:-) ve fóru Seznamka – Spolupráce před 8 měsíce, 3 týdny
Ahoj Kristýno, reaguji trochu se zpožděním, protože sem moc často nechodím. Můj mail je filippavlik@centrum.cz, tel.725375677. Bohužel kontak na Tebe…