Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
      Libuše B.
      Účastník

Jsem žena, skoro 53-letá, s velikou touhou po tvoření a stvoření nádherného Prostoru lásky, jinak řečeného Rodového statku, pro sebe, pro svého budoucího muže a pro inspiraci našim milovaným dětem a vnoučátkům… Ano, jsem již babička, ale se srdcem plným lásky ke všemu živému, s pokorou v duši k přírodním i vesmírným zákonům, s hlubokou vděčností ke Stvořiteli a jeho nádhernému stvořenému dílu (Zemi), a taky s nadějí i vírou, že se mé nejkrásnější sny o vlastním Rodovém statku již brzy uskuteční. Jsem připravena k velikému Tvoření, a pokud je připraven i můj – Bohem vyvolený – Muž, setkáme se. Nevím, jestli se poznáme tady nebo někde jinde, to není tak podstatné. Pokud se má slova dotknou duše toho pravého muže, k dalšímu poznávání mohu nabídnout svůj email: [email protected]

• #22769 Odpovědět
      Palo Beňo
      Účastník

Dobrý den p. Libuše.

Reaguji na Váš příspěvek v seznamce  Anastásia, který jste uveřejnila cca před 7-dmi měsíci. V mnohém cítím stejně. Jmenuji se Pavel Beňo. Již šestý rok spravuji živý lásky-plný prostor, svůj díl hmotného vesmíru, ten byl dán od prvopočátku každému, neboť jsme dostaly všichni stejně a stejné od našeho společného Otce. Více o mě a mém prostoru je mimo jiné viz. TV Natura – Rodové statky – Základní pravda je láska. Nebo na FB – Pavel Beňo
      Na mém prostoru i v srdci je místo pro Bohyni zatím neobsazené. Věk je relativní letos mě bude 86 (68) a za dva roky 7 (70). Startuji vědomý život věčný. Udělá mi radost i pouhá komunikace se stejně smýšlející, cítící ženou, Bohyní. Pokud to bude moje polovinka, ta radost bude nezměrně větší. Můj tel. 792306760
      Radost vašim očím a pokoj vašim Myšlenkám, dobré touhy nechť žijí v srdci Vašem. Pavel
Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
Odpověď na: Čekám na Tvůrce – Libuše
Osobní informace:

7 × = 56

Zvonící cedry Ruska | © 2023 Anastasia.cz - Všechna práva vyhrazena. | Ekoobchudek.cz

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account