| Autor |
Zpráva |
Podhorský
Nováček

Věk: 29

|
|
Jsme skupina osmi lidí a hledáme další osadníky a osadnice se zájmem spolupodílet se na vytváření osady. Pozemky jsou již v prodeji a rozkládají se u obce Valeč - 90km od Prahy směrem na Karlovy Vary. Pozemky se skládají převážně z pastvin, průměrná cena je 10,05Kč/m2.
Značka: spěchá, jednejte okamžitě
Kontakt: 775272678
|
| DSCF1636.JPG |
| Komentář: |
|
| Velikost: |
983.32 kB |

|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Drool
Anonymní
|
|
| Podhorský napsal(a):
|
Jsme skupina osmi lidí a hledáme další osadníky a osadnice se zájmem spolupodílet se na vytváření osady. Pozemky jsou již v prodeji a rozkládají se u obce Valeč - 90km od Prahy směrem na Karlovy Vary. Pozemky se skládají převážně z pastvin, průměrná cena je 10,05Kč/m2.
Značka: spěchá, jednejte okamžitě
Kontakt: 775272678
|
Zdravím, volal jsem na toto číslo v úterý a mluvil jsem s někým - blbé takhle to napsat, ale jméno jsem zapomněl. Promiňte.
V každém jsme se domluvili, že bych se přijel podívat ve čtvrtek nebo v pátek , ale nakonec to, zdá se, nevyjde - v pondělí odjíždím už pracovně pryč na dva měsíce.
A bez auta je ta doprava do Valeče docela potíž.
Důležité je, že se chci omluvit, že do projektu zatím nebudu moct vstoupit. Hlavně proto, že je to dost narychlo a rozhodnutí tohoto druhu je asi lepší zvážit. Jde teď hlavně o ty peníze samozřejmě - půjčka v bance atd.
Po absolvování toho mého školení - v září - to třeba bude jiné... zkusím se ozvat a když budete ještě někoho shánět, třeba se domluvíme.
Zatím přeju, ať se vám to podaří!
Luboš Beneš
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|