Vítej Návštevník !

Seznamka - Spolupráce

• Reklamní banner
Výrobky z Rodové osady Kovčeg najdete spolu s dalšími v našem Ekoobchudku

Hledám spřízněné duše svého věku a nejlépe z okolí!!!

Hledání spřízněných duší

Hledám spřízněné duše svého věku a nejlépe z okolí!!!

Příspěvekod Hanča » pon 05 zář, 2005 15:43

Ahoj anastásiovci a ostatná fajn lidi! :)
Chtěla bych znovu zahájit hledání stejně naladěných lidí podobného věku, kteří by si navzájem rozuměli a našli společné téma.
Mě je 19 let a jsem z Přerova.
Jestli je ti teda asi tak 12-30 let (na místě bydliště nezáleží), tak mi sem napiš. Budu ráda!
Naposledy upravil Hanča dne pát 31 bře, 2006 11:29, celkově upraveno 1
Hanča (Írime)
Hanča
Nováček
Nováček

Příspěvekod Vojta » úte 06 zář, 2005 11:33

Ahoj, rád se budu kamarádit. Je mi 25, jsem z Prahy a zabývám se grafologiií a astrologií. Kniha o Anastazii mě velice zasáhla v tom dobrém smyslu. 8)
Vojta

mail

Příspěvekod Vojta » úte 06 zář, 2005 11:35

Vojta

Příspěvekod Hanča » pon 12 zář, 2005 14:52

Ahoj Pepo z Olomouce,
jestli si tohle přečteš, tak mi prosím napiš svůj email, nejde mi ti napsat soukromá zpráva (řádil na foru nějaký vir).

Moje adresa je: irime@sms.cz

Ahoj Vojto z Prahy,
chci se zeptat jestli ti přišel ten mail na výše uvedenou adresu.(psala jsem to z rodinného mailu)
Hanča (Írime)
Hanča
Nováček
Nováček

Příspěvekod Návštěvník » pát 06 led, 2006 15:44

Zdar všichni, taky bych rád znal někoho z blízkýho okolí, se kterým mám tohle téma společný. Klidně i holčinu;) ...abych ji nemusel hledat jak jehlu v seně.
Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » pát 06 led, 2006 15:50

Anonymous píše:Zdar všichni, taky bych rád znal někoho z blízkýho okolí, se kterým mám tohle téma společný. Klidně i holčinu;) ...abych ji nemusel hledat jak jehlu v seně.

To jsem psal já.
Návštěvník

Příspěvekod OndřejK » pát 06 led, 2006 15:57

Anonymous píše:
Anonymous píše:Zdar všichni, taky bych rád znal někoho z blízkýho okolí, se kterým mám tohle téma společný. Klidně i holčinu;) ...abych ji nemusel hledat jak jehlu v seně.

To jsem psal já.

Nechápu proč jsem "anonimous". Jsem normálně přihlášen. OndřejK
OndřejK
Nováček
Nováček

jasně!

Příspěvekod Hanča » pát 06 led, 2006 18:16

Ahoj Ondro,
jsem ráda že sem zas někdo po dlouhé době napsal. :D
Na Kyjovsku jsem letos byla (přesně v Haluzicích) a podle mě je tam moc krásně. V tvojí zprávě jsem nenašla žádnou informaci o tom jestli vlastvě čteš anastasii a apodobnou literaturu nebo jak to s tebou vlastně je. Napiš prosím něco o sobě, třeba kolik ti je, co tě zajímá a baví, jestli studuješ (popř. co) nebo jestli už snad pracuješ!
Tak zatím Ahoj a těším se na odpověď :wink:
Hanča (Írime)
Hanča
Nováček
Nováček

Příspěvekod Návštěvník » sob 14 led, 2006 19:15

Hledám spřízněné dušičky ze severní Moravy, ale může být i z naší hezké zemičky, které se zajímají o naši přírodu, o stará řemesla a permakulturu.Kdyby vyzbyl čas, tak bych rád absolvoval kurz ekozahrady, abych nadále měl na čem stavět. Rád bych si s ním trocu pokecal. Zatím jsou moje znalosti v těchto oborech mizivé, protože na ně moc nezbývá čas. Studuji na gymnáziua je mi 17 let. Tak prosím napište mi někdo. Nashle frankie Radim.Holinka@centrum.cz
Návštěvník

výzva pro "anastasiovskou mládež"(cca 14 - 30 let)

Příspěvekod Hanča - Írime » ned 05 úno, 2006 12:12

Ahoj e-kamarádi, kteří jste sem psali a ahoj i ti, kteří jste na tomto foru poprvé.
Napadla mě jedna zajímavá myšlenka - a to, co takhle uspořádat setkání pro anastásiovce z České (nebo i jiné) republiky, kteří jsou mladí, svobodní a perspektivní :-))...prostě pro ty mladší nadšence?
Myslím, že by to nemusel být takový problém.
Takže tímto vyhlašuji veřejný průskum, na který reagujte kladně nebo i negativně, ať vím jestli se mám já či někdo další do něčeho pouštět.
Děkuji předem i těm starším, že o tom informují mladší.
Tak ahoj a těším se vaše reakce!
Hanča (Írime)
Hanča - Írime

Příspěvekod Hanča » sob 11 úno, 2006 13:56

[quote="Anonymous"]Ahoj e-kamarádi, kteří jste sem psali a ahoj i ti, kteří jste na tomto foru poprvé.
Napadla mě jedna zajímavá myšlenka - a to, co takhle uspořádat setkání pro anastásiovce z České (nebo i jiné) republiky, kteří jsou mladí, svobodní a perspektivní :-))...prostě pro ty mladší nadšence?
Myslím, že by to nemusel být takový problém.
Takže tímto vyhlašuji veřejný průskum, na který reagujte kladně nebo i negativně, ať vím jestli se mám já či někdo další do něčeho pouštět.
Děkuji předem i těm starším, že o tom informují mladší.
Tak ahoj a těším se vaše reakce!
Hanča (Írime)
PS:Konečně jsem se připojila!
Hanča (Írime)
Hanča
Nováček
Nováček

Re:průzkum

Příspěvekod psy85 » čtv 16 bře, 2006 13:45

Spíš se mi zdá, že to nebude tak jednoduché. Předně nevím, kdo by na takové setkání přišel. Pokud někam jdu, tak čekám, že to bude mít pro mě nějaký přínos/užitek. Co se dozvím od lidí, kteří jsou zmatení ještě víc, než já a o moc víc než já toho ani neví? Hm, ale kdyby to bylo někde blízko, tak bych příšel asi ze zvědavosti, co bude. Takže to klidně můžeme zkusit...
psy85
Nováček
Nováček

Příspěvekod Hanča » ned 19 bře, 2006 16:33

Ahoj všichni dobří lide!
Tak jsem to domluvila. Můžeme se setkat v Haluzicích (u Kyjova). Bude to asi 2 - 3 denní setkání během prvního prázninového týdne. Max. do 9.7.2006, to tam začíná třítýdenní tábot pro děti. Já tam budu celou dobu pomáhat jako praktikantka. Organizátorky mne požádaly abych to navrhla jako setkání a s malou výpomocí na přípravě tábora. Podle toho se bude také odvíjet i cena. Zatím ji neznám ani já. Dám vědět později. Tak se prosím ozvěte kdo by měl eventuelně zájem.
Dík
Hanča (Írime)
Hanča
Nováček
Nováček

Příspěvekod psi85 » úte 28 bře, 2006 15:30

Jestli to jen trochu půjde, tak se příjdu podívat...
psi85

Příspěvekod Hanča » pát 31 bře, 2006 11:24

ahoj psi85,
mohl bys trochu prosím upřesnit svou identitu - tys byl minule psy85? Můžeš třeba prozradit svoje jméno, věk a kde bydlíš? Byla bych ráda.
A nebude to o dívání, ale spíš o výměně zkušeností a o činech (práce a tak)
Tak se těším :)
Hanča (Írime)
Hanča
Nováček
Nováček

Další

Zpět na Seznamka - Spolupráce