Vítej Návštevník !

Seznamka - Spolupráce

• Reklamní banner
Výrobky z Rodové osady Kovčeg najdete spolu s dalšími v našem Ekoobchudku

Hledám spřízněné duše svého věku a nejlépe z okolí!!!

Hledání spřízněných duší

to: Hanča

Příspěvekod psi85 » pát 31 bře, 2006 17:27

- No, obě dvě jsou moje přezdívky. Prostě mi občas nejde se přihlásit, tak tam dám i a je to...
- Jinak, jmenuji se Vojta (bych řekl i příjmení, ale podle něj by mě pak všichni poznali)
- je mi 20, bydlím blízko Brna
- jinak: lambersv@seznam.cz , kdybych neodpovídal tak tak to znamená, že mi mail nedošel...
- docela nerad zaplácávám fóra takovýmito příspěvky, tak to klidně smažte
psi85

Příspěvekod willy » pon 03 dub, 2006 00:11

Zsravím vás, přátelé. Rád si popovídám..Zajímá mě hlavně co plánujete s myšlenkamy z knih Anastazie provásti? Chystáte se k něčemu(zahrada, zasazení stromku, rodový statek)? Jak se máte? ,-). Napište..

jsem ze Žatce a máme tu krásné jaro
buďte štastní *
willy

Příspěvekod Hanča » pon 03 dub, 2006 17:42

Ahoj Willy,
nejbližší prakticky zaměřená akce, která by tě mohla zajímat, když píšeš právě sem, je víše zmíněné setkání mladých, na které tě tímto srdečně zvu.
A ve kterém Žatci bydlíš, je jich několik.
Hanča (Írime)
Hanča
Nováček
Nováček

Příspěvekod Návštěvník » pon 03 dub, 2006 21:56

Aha, no v severních čechách, na lounsku, takže asi dost daleko. :-)
Dík za pozvání. Pěstujete něco? Máte zahradu, plánujete někd rodový statek?
Návštěvník

...

Příspěvekod Frankie_ » ned 07 kvě, 2006 17:35

Ahojte
Promin Hančo, ale podařilo se mi zapomenout heslo na icq :cry: , takže teď mám už nový účet. :) To samé bych chtěl vyřídit i Katce ze Slovenska, která si se mnou občas píše. Můj nový účet:
přezdívka Tampere
icq číslo: 250 619 126
PS:Dobrý by taky bylo, kdybys to třeba, Hančo, vzkázala ty Katce.
Dík oběma Frankie
Frankie_

jasně

Příspěvekod Hanča-I » pon 08 kvě, 2006 17:09

Ahoj Frankie,
dík za zprávu. Katce to vyřídím.
Byla jsem v sobotu v Haluzicích na přípravném víkendu k táboru a poznala jsem tam další lidi, kteří tam budou i v létě.
A taky 2 18-leté, kteří by mohli přijet už nat ten náš sraz.
8)
Hanča :D
Hanča-I

Příspěvekod Frankie_ » pon 08 kvě, 2006 19:13

Dik moc Hančo :D
Frankie_

Příspěvekod Pavla:-) » úte 16 kvě, 2006 08:44

Ahojte lidičky :oops: . Chtěla jsem se zeptat kolik máte přečtených dílů a který považujete za nejlepší?
Pavla:-)
Nováček
Nováček

Knihy

Příspěvekod Frankie_ » úte 16 kvě, 2006 12:51

Já osobně zatím jenom dvě a to Anastasii a Zvonící cedry :lol: . Zatím nemám přečtený všechny, takže ti to nemůžu říct. :P
Ahoj Radim
Frankie_

Příspěvekod Pavla:-) » stř 17 kvě, 2006 15:28

Myslím, že bys to měl dohnat. Já už přečetla všech 8 napsaných a musím říct, čím víc tím líp. V těch dalších jsou pro nám skoro až neuvěřitelné informace. Hlavně v knize Stvoření.
Pavla:-)
Nováček
Nováček

Příspěvekod Frankie_ » stř 17 kvě, 2006 16:45

JA to vím, ale nevím jestli si mám knížky půjčit a nebo zainvestovat a koupit si je ??? Víš :shock:
Frankie_

Příspěvekod Anonym_ » stř 17 kvě, 2006 19:58

Z vlastní zkušenosti bych si je znovu koupila.Pak je můžeš půjčit někomu v rodině. Je to lepší. Můžeš si je pak i přečíst vícekrát. Já jsem je vícekrát četla už jen proto, abych některé informace nezapomněla a něco zase pochopila. :roll: [:)]
Anonym_

Příspěvekod Frankie_ » pát 19 kvě, 2006 17:03

Laskavě se nyvydávej za mne. Pouzivam tenhle nick s pomlckou , protoze mam problem s prihlasenim. Pise mi to nejaky blaboly okolo toho ze nemam opravneni pouzivat svije prihlaseni.
TAktze se nevydavej za mne¨.
Dik Radim neboli Frenkie
Frankie_

Příspěvekod Frankie_ » stř 31 kvě, 2006 19:50

Chtěl bych se tady někoho zeptat jestli byly nejaké důležité informace řečeny v třetím díle. Náhodou se stalo, že mi nepřišly všechna díly,tak jsem třetí díl přeskočil a četl čtvrtý a teď začínám pátý. Bylo mi líto nechat knihy jentak ležet a čekat az mi dojde třetí díl.

Bylo to dobré rozhodnutí...
Frankie_

Příspěvekod Jakub » stř 31 kvě, 2006 20:30

Též se přimlouvám za používání vlastního jména (přezdívky), ať se každý podepíše pod svůj vlastní výtvor :wink: - změnil jsem proto přezdívku na "Anonym_".
Mimoto Frankie, pokud máš problém s přihlášením napiš přes SZ a zkusím ti poradit...

Na tvou otázku ke třetímu dílu napíši toliko, že všechny díly jsou zcela jistě důležité a přináší vždy něco nového - pro někoho možná menšího významu a pro jiného naopak zásadního dle svého momentálního smýšlení a nakročené cesty. Jistě s odstupem času po opětovném přečtení s podivem zjistíš, co všechno sis předtím neuvědomil a teď chápeš v širších souvislostech. A ta posloupnost knih není určitě náhodná a v lecčems ti pomůže v porozumění současného čteného k předchozímu.
Jakub
Administrátor
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Seznamka - Spolupráce