Po víkendu na Moravě.. po uvážení všech pro a proti - kterých bylo mnohem méně
sem se rozhodla, že pokud statek, tak na Moravě, nejlépe jižní M. a úplně nejlépe okolí Haluzic, pokud by to bylo možné.. ![Kytara [guitar]](http://www.anastasia.cz/forum/images/smilies/guitar.gif)
sem se rozhodla, že pokud statek, tak na Moravě, nejlépe jižní M. a úplně nejlépe okolí Haluzic, pokud by to bylo možné.. ![Kytara [guitar]](http://www.anastasia.cz/forum/images/smilies/guitar.gif)

Ireversible píše:Vím o volných pozemcích, umím prastarou vědu zvanou obrazytvornost, jest to čistota nejvyšší úmyslů, je to vznešenost, kterou tu vidívám, jako orel vidí hlodavce v louce, ale jde o to, že dotvořil jsem myšlenky v nemateriální rovině, teď se přesouvám do materiální a to naplno. Mám čisté myšlenky a rád bych přitáhl další světlé duše, které by pomohli v plnění otcových a našich tužeb. Společně se setřičkou tvoříme překrásné a vidíme, že vy jste VELMI, VELMI SNAženliví. Vytvořil jsem již myšlenky, které vy můžete obohatit svými. Napojuj te se na světlo v kterém koliv okamžiku, dráhy jsou již určeny a pořád se utvářejí, pže VY MÁTE JE V RUCE SVÉ MYSLI. PROBOUZÍTE SE. KRÁSNĚ, TAK JAK JSEM VÁS KDYSI USPAL, TEĎ VIDÍM, JAK MÁTE OČI POLOOTEVŘENÉ A VELMI, VELMI RYCHLE MÍŘÍTE KE SVÉMU CÍLI, KTERÝ PO DOSÁHNUTÍ PROTRHNE VAŠE BRÁNY A PUSTÍ VÁS VAŠE JÁ TAM, KDE JSTE BYLI KDYSI, KDY JAKO VEDRUSSOVÉ JSME ŽILI:)

Petr_ píše:Ireversible píše:Vím o volných pozemcích, umím prastarou vědu zvanou obrazytvornost, jest to čistota nejvyšší úmyslů, je to vznešenost, kterou tu vidívám, jako orel vidí hlodavce v louce, ale jde o to, že dotvořil jsem myšlenky v nemateriální rovině, teď se přesouvám do materiální a to naplno. Mám čisté myšlenky a rád bych přitáhl další světlé duše, které by pomohli v plnění otcových a našich tužeb. Společně se setřičkou tvoříme překrásné a vidíme, že vy jste VELMI, VELMI SNAženliví. Vytvořil jsem již myšlenky, které vy můžete obohatit svými. Napojuj te se na světlo v kterém koliv okamžiku, dráhy jsou již určeny a pořád se utvářejí, pže VY MÁTE JE V RUCE SVÉ MYSLI. PROBOUZÍTE SE. KRÁSNĚ, TAK JAK JSEM VÁS KDYSI USPAL, TEĎ VIDÍM, JAK MÁTE OČI POLOOTEVŘENÉ A VELMI, VELMI RYCHLE MÍŘÍTE KE SVÉMU CÍLI, KTERÝ PO DOSÁHNUTÍ PROTRHNE VAŠE BRÁNY A PUSTÍ VÁS VAŠE JÁ TAM, KDE JSTE BYLI KDYSI, KDY JAKO VEDRUSSOVÉ JSME ŽILI:)
Ahoj Ireversible !
nechej toho básnění, to tebe ani nikoho jiného neuživí, ani s tím nepostavíš svou rodovou osadu. Chceš-li pomoci ostatním je třeba ukazovat na činech, jít příkladem.
Jak píšeš, že ovládáš obrazutvornost, tak předpokládám, že budeš umět i jiné vědomosti z doby Vedrussů.
Můžeš se ukázat resp. poradit, dát informace o bylinách, přírodě, z jakého materiálu udělat střechu nad hlavou, aby z toho co nejvíce bylo z čisté přírody a zároveň to člověk mohl získat, vyrobit, v posledním případě levně koupit.
Ale pozor musí jít o informace, které sis sám vlastnimi rukami, ústy a city ověřil, ne které jsi nastudoval někde v dostupných chytrých knížkách ( tedy krom těch o kterých psala Anastasie ohledně včelaření)
Možná že sis toho nevšiml, ale rozdíl mezi Anastasií a všemi ostatními učeními, knihami, biblí či názory je ten, že ona umí mnoho vysvětlit a podat tak, že každý může její slova plně ověřit i v praxi a tím nemusí několik let "fylozofovat" nad tím zda to je pravda či ne.
Osobně mě fáze obrazutvornosti momentálně nezajímá, jelikož tato úroveň příjde až plně pochopím mnohem více předcházejících dějů, možností člověka a přírody. Momentálně kupuju pozemek (po roce shánění) a nejprve musím opět splynout s přírodou a schopnosti kdysi normální teprve v sobě objevit. Jako dítě jsem vyrůstal v horách v lesích, takže uvnitř ještě stále cítím co jsem cítil dříve, než mě cesty klikaté poslali jinam.
To jsou věci které zajímají mne a věřím, že i mnoho jiných zde ve foru.
Narovinu Ti říkám, že z tohoto i ostatních for na netu máš vcelku zajímavé a podobné myšlenky, podobně probíhající proces přemýšlení, ale to básnění mi jde odjakživa krkem. Stačí se podívat do bible a je mi zle. Už jsem někde jinde popisoval svůj nelichotivý názor na tuto "chytrou" knihu.
Jsi snad první člověk jež bibli opravdu chápe anebo se jen domnívá že ji chápe ?
Osobně bych nechtěl za souseda "básníka", ale člověka jenž mi napoví ze svých zkušeností s pěstováním bylin, ovoce, zeleniny apod.
Činy, činy, činy.....to chce.

Ireversible píše:já jí nenapsal, ale spousta lidí se chytlo jejích tezí a spoustě i přes nesprávné pomohla. Jinak já nevím vše ........

Ludvik píše:Vážení zájemci o rodové statky a rodové osady,
každý si na internetu samozřejmě může psát co chce, pokud dodržuje pravidla slušnosti, ale myslím si, že je dobré, když jsou každé stránky orientovány nějak. Tyto stránky se snaží v duchu Anastasie o podporu a koordinaci budování rodových statků a rodových osad. Veřejně a bez jakýchkoli postranních úmyslů.
Bylo by proto pěkné, kdyby vytváření mapy či jiných evidencí zájemců o RO zůstávalo na stránkách Anastásie. Udělat to samozřejmě může kdokoli a kdekoli, ale pokud to bude na těchto stránkách, bude to otevřené a veřejné.
Obávám se ale, že organizace, které nezveřejňuje informace o svých členech, svém hospodaření ani o své činnosti (mimo setkávání), a která při zakládání rodové osady (mimo pěkných proklamací) nikam nepostoupila, nedokáže pomoci nikomu dalšímu. Ať už je důvod jakýkoli.
Prosím proto zájemce o rodové osady, aby zůstali věrni Anastasii a věřím, že se tak vyhnou zklamání.
Josef Ludvík

Namu píše:Milí prátelé,
take jsem se roky pokoušela spolupracovat na založení rodové osady.
Aby mohl člověk spolupracovat, potřebuje informace o aktuálním stavu, aby věděl, kde třeba přiložit ruku. O informace jsem musela žebrat, a stejně to nepomohlo. Tak jsem se přihlásila jako člen zakládací skupiny a doufala, že nyní se dostanu k informacím o stavu věci. Na mé naléhání, že jak tedy na tom ted jsme, s argumentací, že se musím rozhodnout, jestli čekat na osadu nebo začít sama, jelikož už nejsem nejmladší, mi bylo řečeno, že když tak pospíchám, at začnu sama. A stejně jsem se nic nedozvěděla o stavu věci. To bylo před dvěma lety a už jsem se z toho stáhla.
Já bych navrhovala založit jinou mapu. Na té mapě by byli zaneseni ti, kteří mají nějaký pozemek či zahradu a chtějí jít cestou, kterou nám ukázala Anastasie. Tedy ti, kteří již tvoří prostor lásky. A ostatní, kteří ještě pozemek nemají, můžou se s těmito jedinci spojit, navštívit je a případně si v jejich blízkém okolí pořídit svůj pozemek.
Takto přirozenou cestou narostou na různých místech větší či menší bunky osad, a není v tom nebezpečí vůdců, přehnané organizace, atd.
Dobrý nápad, co?
Hezky den, Namu