Vítej Návštevník !

Obsah fóra Obecné Knihy

Knihy

• Reklamní banner
Výrobky z Rodové osady Kovčeg najdete spolu s dalšími v našem Ekoobchudku

Anastasia a sibiř v zimě

Podělte se s ostatními o vaše dojmy a postřehy z čtení knih p. Megreho a jiných Vámi doporučených autorů

Příspěvekod Libuše » úte 08 led, 2008 18:50

Ahoj Petře,
mluvíš mi z duše. A díky i ostatním za otázky, úvahy i odpovědi. Je velmi milé přečíst si myšlenky a názory lidí, kteří smýšlejí podobně jako já.
Libuše
Nováček
Nováček

Příspěvekod Petr_ » úte 15 led, 2008 11:41

Libuše:

díky za ohlas :D

Ještě bych dopsal další poznatek z knih Anastasie.

Anastasie přesně definovala proč zlo je zatím v přesile.
Prvotní porážka dobra nepřišla fyzickou, ale duševní silou - pýchou lidí.
Ať už to byl Kristus, Budha a jiní podobní, všichni ti asi neuměli lidem srozumitelně a jednoduše na příkladech (v životě) předat poznatky, které sami dokázali získat.

A to je hlavní rozdíl mezi Anastasií a všemi ostatními.

Ona prostě umí a chce podat informace tak jak je třeba a Megre se správně snaží, aby to tak vždy jednoduše ukázala.
I já ji nesmírně děkuji, že mi pomohla pochopit. Otevřeně přiznávám, že bych z 80% procent nedokázal udělat správný závěr nad diskutovanou věcí z jednoduchého důvodu.
Jsem ovlivněn dnešním systémem ve kterém jsem byl vychován, myšlenkově deformován a musím a ještě budu nějakou dobu budu muset žít, než se budu moci odtrhnout od společnosti pro zabezpečení života své rodiny
za pomocí dávných znalostí a způsobu života.

Vemte si jen to množství duchovní a podobné literatury. To jsou taková kvanta informací, že jen číst jejich jmenný seznam je na několik dní. Naštěstí mi ten problém Anastasie pomohla řešit. Dělit zrna od plev.

Ahoj
Petr_
Osadník
Osadník

???

Příspěvekod Mike » úte 22 led, 2008 11:53

Eh, Namu? honzo a Lenko? ty vaše příspěvky ze začátku, ještěří lidé? mimozemšťané?
to jsi myslela vážně? i kdyby to byla pravda stejně je to blbost, co s tim? a hlavně, žít z energií atd... připomínáte mi moji mámu, všude samá čakra a energie, momentálně zkouší zdravou stravu podle kyselosti/zásaditosti atd... omg, to je prostě hloupý, berete to moc složitě, nejde tu o nějáký energie čakry a bytosti, jde tu jen o život, kašlete na energie a spol, jezte na co máte chuť když na to máte chuť a hlavně, věci nejsou tak složitý, všechno je vlastně strašnmě jednoduchý, všechno m,áte v sobě, řiďte se citama a instinktem a je to a hlavně mi p'ripadá že jako moje máma často zapomínáte na anastsii
Mike
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod Petr_ » úte 22 led, 2008 19:52

MIKE:
sdílím stejný názor !. Kdy se lidi přestanou starat o různé složité věci jako čakry, alfa hladiny a různě zbytečné UFouny a podobné společnosti ?.
Neumíme pořádně žít na zemi v míru a hojnosti, ale furt se vymýšlí lety do vesmíru a ptákoviny :-). A těch pěněz co to vše stálo i se zbrojením. Otevřeně říkám, že by nebyl chudý ani hladový žádný člověk na světě nebýt těchto zbytečně utracených peněz.

Ale Anastasia jasně osvětlila tento zhoubný a nesmyslný systém, ze kterého se sice bude obtížně utíkat na svůj rodový pozemek natrvalo (jelikož jsme jím totálně svázáni), ale chce to jen začít i maličkostmi a vše kolem přijde napomoc. Chce to jen čistou myšlenku a silnou touhu.

Jediná cesta je nyní postupná, nejde to najednou, ba právě naopak, ta postupná cesta od dnešní civilizace dává čas všechno promyslet a snažit se hledat to čisté.
Petr_
Osadník
Osadník

Příspěvekod Mike » ned 27 led, 2008 09:34

a by the way, 2,5 roků trénuju otužilost aˇcelej rok sjem chodil v kraťasech a už asi tejden chodim v triku, brzo budu chodit bos místo v pantoflích, 2,5 roku, takže celej život + různý triky? pak je život na sibˇiři easy, můj rekord bylo tenhle tejden ve čtvrtek po těláku jít spátky do školy jen v kraťasech a mokrej (sprchoval jsme se a neměl ručník) pohoda, vůbec mi nebyla zima,ˇkdyž jsem šel pak domů tak už mi byla trochu víc zima (vzal sjem si triko ponožky a rozerpnutou bundu) takže to asi bylo hlavně aktivitou na TV, 2,5 roků lidi!
Mike
Přispěvatel
Přispěvatel

omyl

Příspěvekod Ireversible » stř 09 črc, 2008 02:03

Petr_ píše:Libuše:

díky za ohlas :D

Ještě bych dopsal další poznatek z knih Anastasie.

Anastasie přesně definovala proč zlo je zatím v přesile.
Prvotní porážka dobra nepřišla fyzickou, ale duševní silou - pýchou lidí.
Ať už to byl Kristus, Budha a jiní podobní, všichni ti asi neuměli lidem srozumitelně a jednoduše na příkladech (v životě) předat poznatky, které sami dokázali získat.

Omyl! oni dávno svou myslí věděli co se stane, oni moc dobře věděli, co vše v tu dobu a časi mohou dáti lidem, prostým a otevřeným, kteří potřebovali pomoct na své cestě ke SVĚTLU. Navíc vidět a ovládat energetické toky po celém světě umí málokdo a věř mi, že kdyby udělali dokonalost dokonalostí, tak by se vše rozpustilo ve světle i sám otec se v něm rozpustil a to nejde, pže OTEC, JÁ, ANASTÁSIE a VY všichni jdeme za VYšším vědomím. I ZEMĚ i OHEŃ I VŠE, co má svůj energetický řád, který se stále rozšiřuje. Viděl jsem další VĚKY, vím co se může stát, ale vše je relativní a proto TADY a Teď je to hlavní a bádat jestli tenkrát někdo udělala chybu ve vysvětlení je proto TEBE mrhání energií, ovšem rozumově můžeš časem pochopiti. TAKŽE vše je zase na tobě a na TADY a TEĎ:) Pěkné cesty ti přeji:)
Ireversible
Nováček
Nováček

Re: omyl

Příspěvekod Petr_ » pát 11 črc, 2008 18:14

Ireversible píše:
Viděl jsem další VĚKY, vím co se může stát, ale vše je relativní a proto TADY a Teď je to hlavní a bádat jestli tenkrát někdo udělala chybu ve vysvětlení je proto TEBE mrhání energií, ovšem rozumově můžeš časem pochopiti. TAKŽE vše je zase na tobě a na TADY a TEĎ:) Pěkné cesty ti přeji:)

Špatně si mě pochopil, já nebádal jestli tenkrát někdo neudělal chybu ve vysvětlování, to není třeba !. Výsledek je totiž vidět dnes všude kolem sebe.
Ja prostě bibli nepotřebuji studovat, když mi konečně až Anastasia v sedmi krátkých knížkách dokázala vysvětlit podstatu, ukázat pravdu a to dnešním pro mě pochopitelným jazykem nikoliv jazykem jež mohl možná pochopit člověk v době kdy bible byla psána.

Děkuji za přání pěkných cest a na druhou stranu prosím přestaň mluvit všeobecně, nic nového neříkajíc, momentálně můžeš všem pomoci jen praktickými věcmi, sílu a touhu nám už pomohla nakopnout Anastasie

P.S. tvá věta "Viděl jsem další VĚKY, vím co se může stát....." by byla lepší kdyby byla napsána takto :

V následujících dvou sázkových týdnech Sportky vyjdou tato čísla: 7,8,18....
Přeji Vám užitek z vyhraných peněz při tvorbě vysněných rodových statků
Váš dalekovidicí Ireversible 8)

- tohle by nám všem z fora pomohlo daleko více, než to že někdo vidí daleko, ale není schopen to co vidí v budoucnosti sdělit a dokázat stejně jako Anastasie
Petr_
Osadník
Osadník

Příspěvekod Ireversible » pát 11 črc, 2008 21:53

útěk před pravdou?pěkné, univerzum stvořilo a nechalo vše na nás. jinak telepatie v dnešním světě není blbost. jak říkala ANASTÁSIA, tak strava dnešní civilizace je protchnutá( obzvlášt v hypermarketech atd. ) opotřebením, to jest v sedmé knize dost vysvětleno, ale pokud přímáš více zdravější stravu, tak tím více cítíš energie, pak není problém s někým koho znáš a zajímá se o podobné, ne-li stejné, abys s ním (s ní)navázal kontakt. udělej si hezký večer:)
Ireversible
Nováček
Nováček

Re: Anastasia a sibiř v zimě

Příspěvekod Verča » úte 09 čer, 2009 07:29

[quote="Petr_"]Zdravím Vás,

jen by mě zajímalo zda někde v dílech 6 a výš Anastasie popisuje konkrétně svůj život na sibiři. Pokud jsem dobře četl předchozí díly, nemá žádný domek jen ten svůj palouček, stromy.

Tak já bych dodala, že hned v prvním díle se popisovalo, že Anastasia má svou zemljanku. Pod tímto pojmem se dá představit všelicos, ale je to stavba ze starých větví a chvojí a když se dobře utěsní myslím, že v ní zima není :-) Ale kdo ví :-)
Verča
Přispěvatel
Přispěvatel

Otužování

Příspěvekod Bojda » pon 08 úno, 2010 13:26

Zajimavý otužilec nebo vlastně "normální člověk" Ota Konečný.
viz.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-zajim ... -nahy.html

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... o-konecny/
Bojda
Nováček
Nováček

ANAS. V ZIME

Příspěvekod Agata » pon 08 úno, 2010 14:17

"ZEMLJANKA" je obytny priestor, ktory sa podoba na zvieraciu noru vyhrabanu v zemi, ale preto ze je urceny pre cloveka, tak sa vola zemljanka.
Moze byt uplne pod zemou, ale vacsinou ma akoby vyvysenu oblukovitu strechu asi 1 nad zemou a vstupnym otvorom.
Co sa tyka Anastasiinej zemljanky, tak si myslim, ze to je len nora vyryta medvedicou uplne pod zemou.
Ale vsetky tieto "podrobnosti" z knih ZCR netreba brat doslovne.
Ved pri Anastasiinom energetickom potencialy su otazky ohladom zimy a chladu uplne zanedbatelne.
Agata
Přispěvatel
Přispěvatel

Předchozí

Zpět na Knihy