Když jsme u těch knih.
Na tomto foru snad půl roku nebyly k dispozici knihy v el. podobě jak je tomu opět nyní. Neví admini proč tomu tak bylo ?. Prostě ten odkaz nebyl aktivní.
Taky jsem názoru, že o kšeft Megremu nejde, jinak by stačilo aby mu Anastasia dopředu "zjistila" čísla sportky

a měl by peněz dost.
Takže jen ať zde el. verze jsou. Pokud je čtení zajímavé (a ono to čtení je hodně zajímavé), člověk si ty knihy stejně nakonec pořídí a chce je mít doma.
Já osobně nebýt tehdy el. verze knih stažených odsud, rozhodně bych nedával i těch 180,- kč za knihu, aniž bych veděl zda obsah knihy stojí za to. Zvláště má-li pokračování o několika dílech.
Prostě nebýt jednoduché dostupnosti elektronické verze na 95 % bych na tyto knihy ani nenarazil, protože podobných knih jsou dnes stovky a každý autor si myslí, že předkládá moudro života jen on nejlépe.
A také elektronice resp. počítači a netu vděčím za to, že jsem vůbec a čirou náhodou narazil na informace o anastasii.
Každopádně si dovolím trochu Adminum dát za uši

. Když už tam dávají přepisy těch knih mohli by v sekci "soubory" dát info o tom, že se jedná o "ořezané" verze knih. Ať se to nemusí člověk dozvídat při diskuzích nad jednotlivými zajímavostmi od lidí, kteří originál četli. Pokud bydlí ta informace někde jinde, tak nemá správnou adresu.