Vítej Návštevník !

Obsah fóra Obecné Knihy

Knihy

• Reklamní banner
Výrobky z Rodové osady Kovčeg najdete spolu s dalšími v našem Ekoobchudku

Proč neni kniha na netu?

Podělte se s ostatními o vaše dojmy a postřehy z čtení knih p. Megreho a jiných Vámi doporučených autorů

Proč neni kniha na netu?

Příspěvekod Mike » úte 30 říj, 2007 11:02

tak mýho kamaráda jednou napadlo, proč vlastně neni anastasie na internetu? myslim jako knížka, o peníze mergemu nejde ne? a mohlo by si to přečíst víc lidí, napadá někoho proč to neudělal? nebo ho to jen nenapadlo? :)
Mike
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod komura » úte 30 říj, 2007 16:45

Ahoj Miku,

taky si myslím, že Megremu o peníze nejde. Ale přece jen, tištěná kniha má větší kouzlo. Může být darována, má jinou energii než nějaký sled jedniček a nul z počítače.
Já osobně si knihy rád kupuji, abych je mohl půjčovat přátelům. A i když ty možnosti mám, knihu v souboru bych si asi nepřečetl. A to nejen díky tomu, že se nedá vzít s sebou na WC :wink:

Komura
komura
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod David » úte 30 říj, 2007 22:16

Myslím, že Megreho knihy v ruštině jsou volně ke stažení na ruských stránkách...
David
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod janula » čtv 01 lis, 2007 12:34

Pro zajímavost - trochu teda off topic :)
časopis Týden - z 29. října 2007 na straně 66 v článku Němci nejsou pohodáři je rozhovor s panem Schadem, ředitelem české pobočky koncernu Bayer (léčiva, agrochemikálie, polymery a různé fujtajksly).

Na dotaz "K Čechům máte viditelně blízko. je to dáno tím, že Vaše manželka je Češka?" pan Schade odpověděl:
"Možná. V Česku žiji osmým rokem a docela jsem se tu zabydlel. S Vendulou se dobře doplňujeme. Učila mě česky, já jí nyní dávám lekce němčiny. Ona teď čte knihu Anastasia v češtině, já paralelné tentýž titul v němčině. Mimochodem, je to překvapivě zajímavá a chytlavá kniha. Autor, Rus Vladimír Megre, vypráví skutečný příběh, jak před třinácti lety potkal kdesi v tajze Anastasii, ženu nadanou jasnovidectvím a neskutečnou moudrostí nad životem. Je to o duchovním propojení lidskosti a přírody."

Taková malá skrytá pozitivní reklama :wink:
janula
Nováček
Nováček

to David

Příspěvekod Frankie » čtv 01 lis, 2007 15:49

Na ruských stránkách jsou ke stažené jen některé kapitoly z knih, určitě ne knihy celé. :)
Frankie
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod David » čtv 01 lis, 2007 18:43

Tak to je ono. :)
David
Moderátor
Moderátor

tajemné znaky

Příspěvekod Frankie » čtv 01 lis, 2007 23:00

Knihá má prý podle Anastasie obsahovat tajné kombinace písmen příznivě působící na lidskou duši.
Text knihy má být čten v klidu, bez působení přístrojů vyrobených lidskou rukou.
Blahodárné je působení přirozených zvuků:šumění listí, kapek deště, vítr, hlasy ptáků atd.

Nejenomže Anastásia sama nedoporučuje číst knihy v hluku, ani při působení umělých přístrojů, ale doporučuje si na ně udělat čas a zamyslet při půsbení zmaterializovaných myšlenek Boha- zpěv ptáků, šelest listů a větru.
Mimochodem šíření myšlenek prostřednictvím knih je ta nejlepší cesta, i když se zdá jako pomalá. A historie to potvrzuje(Bible). Internet není pro všechny dostupný - dostupnost je, zdá se mi, ilozurní. Ti, kdo mohou, tak stejně hledají či hledají na Internetu jiné věci.
Frankie
Pokročilý
Pokročilý

knihy

Příspěvekod Petr_ » ned 02 pro, 2007 00:36

Když jsme u těch knih.

Na tomto foru snad půl roku nebyly k dispozici knihy v el. podobě jak je tomu opět nyní. Neví admini proč tomu tak bylo ?. Prostě ten odkaz nebyl aktivní.

Taky jsem názoru, že o kšeft Megremu nejde, jinak by stačilo aby mu Anastasia dopředu "zjistila" čísla sportky :D a měl by peněz dost.

Takže jen ať zde el. verze jsou. Pokud je čtení zajímavé (a ono to čtení je hodně zajímavé), člověk si ty knihy stejně nakonec pořídí a chce je mít doma.
Já osobně nebýt tehdy el. verze knih stažených odsud, rozhodně bych nedával i těch 180,- kč za knihu, aniž bych veděl zda obsah knihy stojí za to. Zvláště má-li pokračování o několika dílech.

Prostě nebýt jednoduché dostupnosti elektronické verze na 95 % bych na tyto knihy ani nenarazil, protože podobných knih jsou dnes stovky a každý autor si myslí, že předkládá moudro života jen on nejlépe.

A také elektronice resp. počítači a netu vděčím za to, že jsem vůbec a čirou náhodou narazil na informace o anastasii.

Každopádně si dovolím trochu Adminum dát za uši :D . Když už tam dávají přepisy těch knih mohli by v sekci "soubory" dát info o tom, že se jedná o "ořezané" verze knih. Ať se to nemusí člověk dozvídat při diskuzích nad jednotlivými zajímavostmi od lidí, kteří originál četli. Pokud bydlí ta informace někde jinde, tak nemá správnou adresu.
Petr_
Osadník
Osadník

knizky kde vas zohnat?!

Příspěvekod nyja » stř 06 úno, 2008 00:18

Ahoj ceski tvorcovia,
nachadzam sa daleko od domova a i ked knihy milujem, momentalne by som velmi velmi uvitala keby som si smela Anastazine knihy precitat aspon takto elektronicky v ceskom alebo slovenskom jazyku v uplnom zneni. Jednotka mi uz bola dopriata ale k ostatnym castiam nie a nie sa dostat. Ked sa vratim domov urcite si ich vsetky kupim, na teraz to ale nie je mozne.
Neviete mi niekto poradit kde by som si ich mohla stiahnut ?
Dakujem velmi velmi pekne :)
nyja
Nováček
Nováček

Příspěvekod Ireversible » stř 09 črc, 2008 12:41

Myslím, že tu bylo řečeno, že jsou na stažení v ruštině, pokud umíš dobře s počítačem, tak jsou vždycky na dc++, ale to NEVÍM JISTĚ a taky musíš mít dobrej antivir atd.
Ireversible
Nováček
Nováček

Příspěvekod Ireversible » stř 09 črc, 2008 12:58

bible + vaše činení myšlenkami SPOLECNE s vasimy ENERGIEMI a PŘEDSTAVAMI VÁM DÁVÁ NEODMYSLITELNU ROZKOS, CHUT TVORIT A CINIT DAL A TAKE VAM UKAZUJE MOZNOSTI, KTERE SE VAM NASKÝTAJÍ, TAKŹE ZÁLEŽÍ POUZE NA VÁS:)))
Ireversible
Nováček
Nováček

Příspěvekod Petr_ » pát 11 črc, 2008 17:15

Ireversible píše:bible + vaše činení myšlenkami SPOLECNE s vasimy ENERGIEMI a PŘEDSTAVAMI VÁM DÁVÁ NEODMYSLITELNU ROZKOS, CHUT TVORIT A CINIT DAL A TAKE VAM UKAZUJE MOZNOSTI, KTERE SE VAM NASKÝTAJÍ, TAKŹE ZÁLEŽÍ POUZE NA VÁS:)))
žádná bible !!!!

potřebuje snad Anastasie pro svůj život nějakou papírovou knihu ??

Ona už má schopnosti, které ji dovolí hledat pravdu jinde a jinak.
A já jsme měl tu touhu ještě dříve než jsem četl knihy od Anastasie, nikdy jsem nečetl bibli a ani nehodlám v nejbližších letech s nějakou biblí ztrácet čas a energii. Co je správné mi řekne cit a pozorování kolem sebe.
Anastasia mi dokázala jako jediná odpovedět na otázky, na které jsem hledal odpověd a týkaly se lidstva obecně, historie apod. Navíc dokázala to vysvětlit natolik, že i bez znalosti dalších souvislostí vše dávalo smysl a naprostou souvislost s ostatním.
A potvrdila mé již dřívější vnitřní cítění. Proto mě tak moc nakopla k činům, ne k básničkám :-).
Petr_
Osadník
Osadník

Příspěvekod Petr_ » pát 11 črc, 2008 17:21

Ireversible píše:Myslím, že tu bylo řečeno, že jsou na stažení v ruštině, pokud umíš dobře s počítačem, tak jsou vždycky na dc++, ale to NEVÍM JISTĚ a taky musíš mít dobrej antivir atd.

Asi si moc nepochopil, ten člověk asi nemusí umět rusky, když píše, že chce česky či slovensky psanou knihu. A navíc dle mých zkušeností je tam umístěn naskenovaný jen jeden díl a to jen v určitou dobu. Tohle není moc žádáná kniha v P2P DC komunitě. Ti lidé povětšinou mají jiné zájmy.

Pokud nevěříš, můžeš si to ověřit na 20 největších českých hubech.

A nepotřebuje ani DC++ aby si je volně stáhla všechny v ruštině tady:

http://www.anastasia.ru/ (v levém panelu/sloupci dole)

Seznam:
Книги В. Н. Мегре
Анастасия
Звенящие кедры России
Пространство любви
Сотворение
Кто же мы?
Родовая книга
Энергия жизни
Новая цивилизация ч.1
Новая цивилизация ч.2
Petr_
Osadník
Osadník

Příspěvekod Ireversible » pát 11 črc, 2008 20:52

klid hochu. mělo to být pro jiné a taky jsem neodpovídal tobě, ale někomu jinému. jinak jsi fajn, ale měl by sis uvědomit, že to chce občas klid. máš dobrou nabídku serverů, u mě to byl neuvážený návrh, říkal jsem možná, takže by občas bylo dobré číst! pořádně:) a já to pochopil co ten člověk chce. jen jsem dával návrh. navíc jsem to zdůrazňoval velkými písmeny, aby to bylo opravdu čitelné.Možná tě zmátlo vždy, ale pomohl jsi více, takže tak:)))) a bible, jak už řekla Anastásia, je v ní obsaženo vše, co má v ní být obsaženo i když mé obrazy byli předělány a ovládnuty žreci a i ty jsme přesměrovali jinam, takže jde opět všechno o něco rychleji.děkuji za pochopení tvé. komunikujem jinak spolu neustále, co se týče mé překrásné sestřičky:) mě nakopla ke knihám, ty jsem si přečetl, rozpomněl se atd. atd. a mé básně jsou mé obrazy, mé snové světy jsou mé snové světy, umění je dech, který už nespatříš někdy, takže tak. díky za pochopení
Ireversible
Nováček
Nováček

Příspěvekod Ireversible » pát 11 črc, 2008 20:55

navíc mé básně přiměli spoustu lidí zamyslet se, ať už jakkýkoliv. což je taky činění:)))))
Ireversible
Nováček
Nováček

Další

Zpět na Knihy