Vítej Návštevník !

Obsah fóra Obecné Knihy

Knihy

• Reklamní banner
Výrobky z Rodové osady Kovčeg najdete spolu s dalšími v našem Ekoobchudku

Proč neni kniha na netu?

Podělte se s ostatními o vaše dojmy a postřehy z čtení knih p. Megreho a jiných Vámi doporučených autorů

:-)

Příspěvekod Petr_ » ned 13 črc, 2008 11:05

Ireversible píše:navíc mé básně přiměli spoustu lidí zamyslet se, ať už jakkýkoliv. což je taky činění:)))))

Jsi pro mě zatím básník, ale nemám důvod tě nějak ponižovat, osočovat apod. A navíc jsem zcela v klidu, když jsem v ráži píšu zcela jinak :D

Pokud jsi má vyjádření pochopil jinak, pak se omlouvám :cry:
Každopádně pro mě prozatím zůstáváš jen básník a básně mě nikdy moc nebraly, jsem spíše pro věci ze skutečného denodenního života.

Pokud jsi už někomu pomohl se tvými vyjádřeními se zvednout do jiných světů je to jen dobře a pak si tě vážím. Ale nezapomeň, těch proroků již bylo hodně, ale alepoň mě přinesla čistou, city a skutečností ověřitelnou pravdu, prozatím jen Anastasie. A ani nejsem jedna z ovcí. Ona promlouvá k lidem prostě pochopitelně a nemá důvod jinak, protože pravda taková totiž v jádru své podstaty je.

Jen když někomu podávám informaci snažím se ji podat tak, aby byla přínosná nikoliv neurčitá a neověřená.
Petr_
Osadník
Osadník

Příspěvekod darandl » sob 27 zář, 2008 13:41

Dobrý den, :)

několik celých knih od Megre najdete na téhle adrese(jsou ale rusky):

http://www.lib.ru/URIKOVA/MEGRE_W/

8)
darandl

Příspěvekod Jakub » ned 28 zář, 2008 20:43

darandl píše:Dobrý den, :)

několik celých knih od Megre najdete na téhle adrese(jsou ale rusky):

http://www.lib.ru/URIKOVA/MEGRE_W/

8)

Díky, nicméně v předchozím příspěvku na první stránce byla o zdroji už zmínka (anastasia.ru). Mimoto můžeš všechny kompletní knihy v ruštině stáhnout v sekci Soubory.

Nově dodělávám stránku se všemi vydanými knihami ve světě včetně stáhnutí (úryvky) - pěkně úhledně i s obrázky na k tomu speciálním místě.

Zatím je ve fázi přípravy...později se o tom rozepíši.
Jakub
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Mike » ned 15 bře, 2009 20:31

ok, takže je tu spousta v ruštině, megremu to teda nevadí
takže - kdo je tam hodí v CZ? :)
Mike
Přispěvatel
Přispěvatel

Předchozí

Zpět na Knihy